Borsod Motorsport

LEGFRISSEBB HÍREK

A BORSOD MEGYEI AUTÓSPORT VILÁGÁBÓL

Borsod Well Bau és One Solar Sajókaza - Felsőnyárád MiniSprint az S7 Gázfutár kupáért

Elérkezett az idő! Itt a verseny amit minden borsodi amatőr vár! A Greenplan MRC 2024 3.versenyének a Sajókaza és Felsőnyárád közötti kultikus aszfalt csík ad otthont! Itt megtaláltok minden információt!

ViPo-Home és NEO Benzinkút Pusztafalu Minisprint - RAJTSZÁMOS NEVEZÉSI LISTA

A GREENPLAN MRC második állomása a ViPo-Home és Neo Benzinkút Pusztafalu MiniSprint! Itt a rajtszámos nevezési lista!

ViPo-Home és NEO Benzinkút Pusztafalu Minisprint - ITT A VERSENYKIÍRÁS

A GREENPLAN MRC második állomása a Pusztafalu MiniSprint! Itt a második versenyről minden, amit tudni kell és már nevezni is lehet.

ViPo-Home és NEO Benzinkút Pusztafalu Minisprint - ITT A VERSENYKIÍRÁS

A GREENPLAN MRC második állomása a Pusztafalu MiniSprint! Itt a második versenyről minden, amit tudni kell és már nevezni is lehet.

Gobaldaru 2. Ládbesenyő MiniSprint - ITT A VERSENYKIÍRÁS

Akkor hát kezdjük meg a 2024-es GREENPLAN MRC szezonját! Itt az első versenyről minden, amit tudni kell és már nevezni is lehet.

GREENPLAN MRC 2024 – ALAPKIÍRÁS

Megérkeztek a szabályok! Elérhető a 2024-es kupasorozat alapszabályzata és technikai követelményei.

MUT Hungária Igrici Minisprint

Megérkezett a GREENPLAN MRC 2023 – 2.Fordulójának versenykiírása! Igrici novemberben már bemutatkozott! Aki ott volt az mondta alig várja a következőt! hát most itt a lehetőség! KÉSZEN ÁLLSZ?

Rajtszámos nevezési lista

Tiszaújváros Transz Rudabánya Minisprint. Greenplan MRC 2023 – 1. futam – Elérhető a Rajtszámos Nevezési Lista

1. sz. Rendezői közlemény

Tiszaújváros Transz Rudabánya Minisprint – 1. számú Rendezői közlemény. BMW kupa, fakultatív adminisztratív és gépátvétel, kitöltött szülői felelősségvállalási nyilatkozat, belépő, büfé stb.

Ismételten bizalmat kaptunk - Köszönjük!

A régió egyik meghatározó cége, a GreenPlan Energy Kft. most a Mini Racing Challenge elnevezésű kupasorozatunk mellé állt! Örömmel tölt el bennünket, hogy ismételten dolgozhatunk együtt…

MINI RACING CHALLENGE 1. FORDULÓ - RUDABÁNYA

Rudabányán rendezik az MRC – Mini Racing Challenge 1. fordulóját. A versenyt 2023. április 23.-án vasárnap tartják meg a rendezők. Részletek és versenykiírás a cikkben!

WINTER RACE CUP 2022/23 5. FORDULÓ – RUDABÁNYA

Rudabányán lesz a Winter Race Cup sorozat zárófutama Február 19-én. Egy teljesen új nyomvonallal várják a versenyzőket, a nézőknek pedig ingyenes belépést biztosítanak.

WINTER RACE CUP 2022/23 4. FORDULÓ – MISKOLC

A miskolci déli Auchan parkolójában folytatódik a Winter Race sorozat a 4. fordulóval. A versenyt Január 15-én tartják meg a rendezők. Részletek és versenykiírás a cikkben!

WINTER RACE CUP 2022/23 3. FORDULÓ – ABAÚJVÁR

Program 2022. 12. 11.-ére! Az abaújvári TSZ-telepen folytatódik a Winter Race amatőr versenysorozat a harmadik fordulóval. Részletek és versenykiírás a cikkben!

TISZAÚJVÁROS TRANSZ RUDABÁNYA HEGYISZLALOM

Az Andrew Motorsport a nyári Barcika Rally után ősszel sem hagyják benzingőz nélkül a környék lakóit és autózni vágyóit. A Rudabánya melletti magánúton Hegyiszlalom amatőr versenyt tartanak 11.6.-án!

WINTER RACE CUP 2022/23 2. FORDULÓ – IGRICI

Igrici külterületén folytatódik a Winter Race kupasorozat a második futammal, November 20-án vasárnap! A versenykiírás és a pályarajz már elérhető, az előregisztráció Október 27-én indul!

WINTER RACE CUP 2022/23 1. FORDULÓ – EDELÉNY

Az ötfordulós téli sorozat első helyszíne az edelényi P2 Motopark murvás pálya lesz, Október 16-án vasárnap. A versenykiírás tervezet pályarajzzal már elérhető! Részletekért vedd szemügyre a posztot!